Over ons

Sieringo is opgezet door een studente met een passie voor sieraden en gezond haar. Samen met haar vriend, die toevallig een zelfstandige ondernemer is, runnen zij Sieringo. Elk sieraad wordt met aandacht geselecteerd. Je kunt bij ons alleen producten kopen, die gemaakt zijn van 925 sterling zilver (en met 925 keurmerk). Het maximale zilver percentage is 999, maar dit is te zacht om te kunnen verwerken. Daarom is 925 sterling zilver het hoogst mogelijke zilverpercentage. 

Wij verkopen onder andere sieraden met edelstenen. Dit zijn zeldzame stenen die bekend staan om hun schoonheid. Wanneer ringen zijn ingelegd met edelstenen staat dit aangegeven. Er zijn veel theorieën over de geneeskrachtige en helende werking van edelstenen. Hierbij wordt uitgegaan van een energieveld om de edelsteen heen die constant in beweging is. Bij elke edelsteen is dit energieveld anders en hierdoor heeft elke edelsteensoort een andere geneeskrachtige en helende werking.

Sieringo wilt zich continu verbeteren en groeien, tips zijn altijd welkom.
Is het sieraad dat jij wilt uitverkocht of niet in jouw maat? Stuur ons een berichtje en wij kijken wat we voor jou kunnen doen!


Example blog post
Example blog post
Example blog post