Verzending, retour en garantie

Verzending

Gratis verzending is vanaf 30,- euro binnen Nederland en België. Bij een bestelling onder de 30,- euro zijn de verzendkosten 3,90 euro. De bestelling wordt binnen 1 á 2 werkdagen verzonden, behalve bij uitzonderlijke gevallen.  Als een bestelling is geplaatst, ontvang je automatisch een bevestiging per e-mail. Als de bestelling is verzonden, ontvang je nogmaals een e-mail met daarin een bevestiging van het verzenden en een Track & Trace code. Met deze code kan je de bestelling volgen. Sieringo is niet verantwoordelijk voor vertraging door PostNL. Momenteel verzenden Binnen geheel Europa. Voor alle Europese landen (behalve Nederland en België) geldt een gratis verzending vanaf 100 euro, het verschilt per land hoeveel verzendkosten er worden gerekend onder de 100 euro, dit kan je vinden in de winkelwagen. 

Let erop dat de ringen een klein beetje kunnen afwijken van de afbeelding. Dit komt omdat sommige ringen handgemaakt zijn en daarom uniek. Elke edelsteen ziet er anders uit. 

Retourneren

Retourneren kan binnen 14 dagen, mits de producten niet beschadigd zijn en het labeltje er nog aan zit. Als je het product wilt retourneren stuur ons dan binnen 14 dagen een mailtje naar info@sieringo.nl met de volgende je naam, ordernummer en reden van retour.

Nadat je ons hebt bericht over de retourenring heb je nog 14 dagen om het product te retourneren. Je kan het product retourneren naar het volgende adres:

Generaal van Geenplein 1
2282PT Rijswijk
Nederland

Voeg de volgende gegevens bij de geretournerde artikelen: Naam en ordernummer. Het retourneren van de producten is op eigen risico en de verzendkosten zijn voor eigen rekening. Wij raden aan om het te verzenden met een Track & Trace code. 

Zodra wij de bestelling retour hebben ontvangen storten wij het gehele bedrag terug op de rekening waarmee betaald is. Het bedrag wordt na ontvangst binnen 10 werkdagen op je rekening gestort. Het direct ruilen van producten is niet mogelijk. Wij vragen je dan om een nieuwe bestelling te plaatsen. 

 

Garantie 

Er zit twee maanden garantie op de producten. Als een product binnen deze tijd kapot is gegaan kan je een mailtje sturen naar info@sieringo.nl of het contact formulier invullen met hierin een korte uitleg over wat er aan de hand is en een foto van het kapotte product. Wij zullen per situatie kijken naar een passende oplossing. Let op: Er zit geen garantie op het verkleuren van de gold plated sieraden. 

 


Example blog post
Example blog post
Example blog post